
Napravljen po porodičnom receptu starom više od 100 godina
Naša Zanatska radnja za proizvodnju zimnice na tradicionalan način „Nanin recept s’ juga – Vranje“ je registrovana u Vranju i bavi se preradom paprike, paradajza i raznih drugih vrsta povrća po tradicionalnom receptu sa Juga Srbije.Osim najboljeg ukusa garantujemo kvalitet i proizvod koji prođe sve procese bezbednosti i sigurne proizvodnje hrane pre nego što stigne do vas.
Zašto baš naša zimnica ?
Naš proizvod se pravi na kubetu, na tradiconalan način, povrće se ručno ljušti, ručno obrađuje i ručno pakuje. Sve je kao nekad, bez konzervansa, veštačkih boja, pojačivača ukusa i aditiva.100 % domaće
AJVAR S JUGA „NANIN RECEPT“ ne zove se slučajno tako. Naša NANA nije znala šta je GMO, niti je umela da objasni šta su aditivi, ona je imala petoro unučadi i svoje pravilo: Ajvar se pravi od neprskane paprike, uzgajane na otvorenim poljima. Pečena paprika, ručno ljuštena i samlevena, dugo se „prži“ u manjim šerpama. Ajvar nije rakija i ne peče se u kazanu, ajvaru moraš da ugodiš, umerena vatra i dugo mešanje to je jedini pravi recept za dobar ajvar.
100 % prirodno
Dragi naši, u vremenu brzih tehnologija, brzog života, instant hrane odlučili smo da za vas napravimo AJVAR S JUGA PO NANINOM RECEPTU. Nema dodataka, nema konzervansa, nema aditiva, nema hemije, glavni sastojak je LJUBAV!
100 % sa juga
Ajvar je delikates od paprike iz vranjskog kraja. Svaka domaćica ima svoj „poseban“ recept, ali samo naš je pravi. Kada budete probali uverićete se da pisac ovih redova ne reklamira ajvar „NANIN RECEPT“, već da vas edukuje kako da u moru taznih „domaćih“, „100% prirodnih“, „bez konzervansa i dodataka“ naučite koji je pravi.